Kategórie receptov
Bravčové rebierko putimské
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
7 g
Čas prípravy
1 hodina
Bez lepku
Postup prípravy
Každé rebierko prerežeme, vložíme olúpaný párok a sterilizované uhorky. Spojíme špajľou alebo špáradlom, osolíme a opečieme na oleji z oboch strán. Mäso vložíme do pekáča. Vo zvyšnej šťave opražíme cibuľku, pridáme múku, prilejeme vlažný vývar a rozšľaháme. Vylejeme na mäso a všetko podusíme v rúre. Keď je mäso hotové, vyberieme špajle alebo špáradlá. Podávame s ryžou alebo cestovinami.
Vytlačiť recept (PDF)
Bambini párky
200 g
Bezlepková múka Nomix 500 g
15 g
Cibuľa voľná
80 g
Bravčové mäso (kotlety)
600 g
Pitná voda nesýtená
400 g
Olej slnečnicový
60 g
Kyslé uhorky
120 g
Hovädzí bujón
12 g