Kategórie receptov
Kapor na grécky spôsob
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
3 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Naporciovaného kapra osolíme a opečieme z oboch strán na oleji. Kapra vyberieme a do zvyšného oleja prilejeme kečup, biele víno, citrónovú šťavu a chvíľu varíme. Prisladíme umelým sladidlom. Omáčkou polejeme kapra a posypeme nakrájanými, natvrdo uvarenými vaječnými bielkami. Podávame so zemiakmi.
Vytlačiť recept (PDF)
Bio ketchup 530 g
20 g
Citróny
5 g
Kapor polka s kožou čerstvá chladená
240 g
Olej slnečnicový
40 g
Bielok
40 g
Chardonnay neskorý zber víno polosuché biele
50 g