Kategórie receptov
Fazuľová vegetariánska natierka s morskou soľou
Počet ingrediencií
6
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
17 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Fazuľu (bielej, v slanom náleve) scedíme a prepláchneme. Vložíme do nádoby, v ktorej budeme nátierku mixovať. Pridáme ostatné suroviny (okrem vody), cesnak prelisujeme, všetko spolu vymixujeme do hladka. Môžeme použiť ponorný tyčový mixér. Ak sa Vám bude zdať nátierka hustá, môzžte jej hustotu upraviť pridaním trošky vody. A zostáva len natrieť na chlebík, či pečivo.
Vytlačiť recept (PDF)Gourmet Ketchup jemný 500 g
12 g
Cesnak
3 g
Bazalka čerstvá
3 g
Olivový olej
36 g
Fazuľa červené v sladkokyslom náleve
420 g